GOD JUL!

FELIZ NAVIDAD!

Feliz Navidad!

Som många av er redan vet så befinner vi oss på svensk mark.
Här ska julen spenderas och även det nya året firas.
Så nu blir det ett litet avbrott på ca 10 dagar eftersom, jaa vi befinner oss i Eskilstuna hos våra nära och kära!
Redan efter en dag ser man att allting i princip är som det alltid varit och man känner verkligen att man har Marbella nära hjärtat.
Dock otroligt skönt att vara här...
Kranvatten, varm lägenhet, sköna sängar och normala kuddar, snygga kläder, härliga vänner och såklart älskade familjer.

FRÅN OSS ALLA TILL ER ALLA, EN RIKTIGT GOD JUL!
Feliz Navidad <3 / N & A

fjärde advent

kan ju inte annat än följa upp vår tradition att varje söndag berätta om hur varmt och soligt det är här och håna er där hemma för att ni inte ens fått någon snö därhemma.. Såg dock nyss när vi kom in efter en tur längs med havet att ni visst har fått snö, så där sprack ju den planen?
helgen var den sista i marbella för några på jobbet, bland annat så åker pontus hem till smålandskogarna (ingen vet ju egentligen vart det är han kommer ifrån, men nånstans där i krokarna..?).
Även om de flesta som drar nu i veckan kommer tillbaka efter nyår så är det ju lite av en avslutningsvecka.... Nu börjar det närma sig för oss också! Laddar upp med carolas julskiva och lite chokladbollar såhär på söndagseftermiddagen.
/A&N

Livet rullar förbi framför ögonen

Igår var vi med om ett av de större äventyren so far här i Marbella.. Vi har ända sedan första dagen lite halvt drömt och pratat om att bestiga någon av de maffiga berg som finns ovanför Marbella, och igår bestämde vi oss för att det väl ändå var på tiden!
Sagt och gjort, begav oss vid tvåtiden tillsammans med Pontus och Joel uppför Marbellas gator för att hitta en stig som ledde upp på berget, bör väl läggas till att de enda riktlinjerna vi hade var att Joel hade kollat upp det hela på Google Earth.. Han svor doch dyrt och heligt på att han hade full koll på vart vi skulle så med den tryggheten gav vi oss ut i vildmarken.
Såhär i efterhand undrar man ju, men hem kom vi i i alla fall, mer eller mindre helskinnade!  Nanna faceplantade mer eller mindre i en sten och fick en fet bula som toppen över i sedan hårfärgningen dagen innan som lämnade några fina fläckar i pannan.. Själv trillade jag nerför ett mindre stup och tog emot mig med några lianblommor som växte vid kanten. Låter bilderna tala för resten, men det var helt klart ett värt äventyr, och en fin tredje advent hade vi i alla fall! ;)
Gött liv vi har ändå!
// Anna & Nanna

Vi räknar dagar

Julkänslorna kommer smygandes .. Sitter i våran otroligt mörka och mysiga lägenhet med ljusen tända, maten i ugnen och Carolas julskiva i högsta hugg.
Just nu saknar man Sverige, julen och däribland alla underbara människor.
Marbella må vara underbart men det är aldrig en riktig jul om den inte spenderas hemma.
Så nu sitter vi bara och räknar dagar .. dagar till att vi kommer hem, hem till Eskilstuna igen!
Ytterligare en vecka har gått och det är fredag, som vanligt har vi inga planer utan får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda. Den börjar i allafall med en otroligt god middag, kycklingfilé med potatis och grönsaker i ugn.
Sambon och jag har bjudit hit våran skånska vän Elin så det ska bli så trevligt så.
Dock fattas en person och det är våran lilla bambi boy! Han har lämnat Marbella och därmed oss ..
otroligt tråkigt för vi var ett grymt gäng. Men vi önskar honom all lycka till och hoppas att vi ses snart.
Nu kom skånskan och maten börjar bli klar så ni får ha en fantastisk helg där hemma och God Jul i förskott! / N

Glad andra advent!

måste tyvärr meddela att vi inte lyckats köpa varken en ljusstake, julstjärna eller julkalender.. När det gäller den sista så har vi i alla fall någonting att skylla på.. Julkalendern här i Spanien startar nämligen inte den 1a december utan den 14, och fortsätter till den 6e januari.. What!? Fråga mig inte helt varför, men tydligen har ankomsten av de tre vise männen större betydelse och det avgör hela grejen. Tror vi får återkomma om det där, har egentligen ingen aning!
Börjar i alla fall närma sig hemfärd för oss, men det är ett tag kvar än så ropa inte hej i förskott! ;) Hoppas att eskilstuna förändrats i alla fall lite och inte gör oss alldeles besvikna när vi rullar in. Lite snö skulle i alla fall inte skada...
Vi precis gjort klart söndagsrutinen, det vill säga vakna 'lagom' tid, städa och fixa lite i lägenheten och tvätta tusen maskiner... Sen drog vi en runda på strandpromenaden och kollade på vattnet samtidigt som vi njöt av en glass eller två. Söndagarna i Sverige är supersega men man gör absolut ingenting, här är det nästan motsatsen; de tar aldrig slut och man gör hur mycket som helst!  Tänkte nu dra ännu en promenad ner på stan och se om marbella lever även i december, spela lite biljard och sen vidare till några vänner från jobbet. Blir nog bra den här söndagen också!
// A&N

RSS 2.0