Halloween

Hallo vänner!
Egentligen är det halloween imorgon här i Marbella men vi svenskar tänkte tjuvstarta lite och det var helt klart ett bra val. kvällen började hos en häxa och djävulen själv och slutade ute bland människor som inte riktigt förstod varför vi var utklädda haha.
En riktigt rolig kväll måste jag säga.
Alla hade verkligen hittat en bra utklädnad och kört all in, vilket vi såklart gillar.
Jag och tjejerna var ... jaa du, maskerade damer kan man säga.
Har inte så mycket att skriva om kvällen faktiskt mer än att den var trevlig som alla andra kvällar när hela jobbet är samlat.
Bjuder på bilder så får ni själva skapa historian!

/ N

roadtrip

smakprov från helgen! Drog en roadtrip till ronda (bilderna), cadíz och tarifa. Kom hem för några timmar sedan så är helt döda, men lovar att bjuda på lite tjusiga bilder till veckan! Nu ska vi krypa ner till en film och mysa i höstmörkret.. sabbar bara stämningen lite att det är ca 20 grader ute. Peace!
/ Anna

Hospital Costa Del Sol!

Jahap, nu ska ni få höra vad Nanna återigen har lyckats med.
Nee skämt och sidor. Ni som känner mig vet att jag och mitt vänsta knä inte riktigt kommer överrens. Den har lite egna viljor och är helt ärligt ond!
Efter en otroligt trevlig lördags kväll så ligger jag och Anna på en hög av solstolar som är staplade på varandra, det är en rutin nästa att man efter en lyckad kväll drar ner till havet lägger sig på solstolar och bara tittar på himlen. Det känns som att man är högt upp, nästan bredvid stjärnorna.
Aja, över till saken.
När vi sedan skulle bege oss hemåt så hoppas vi självklart ner på sanden och då klickar det till.
Mitt knä lyckas vrida sig som vanligt, inte mycket .. men tillräckligt tydligen.
Jag tänker inte så mycket på det utan ont gör det ju självklart men vi traskar hem och det blir måndag.
Efter måndag rullar dagarna bara på och plötsligt är det Fredag.
Jag kan knappt gå utan haltar fortfarande som jag gjort hela veckan, så bestämmer mig för att besöka det spanska sjukhuset för att kolla vad som egentligen gått snett därinne.
Spanska sjukhussystemet må vara det roligaste jag varit med om, speciellt röntgen haha.
Men det gick bra iaf och jag fick hjälp vilket var det viktigaste.
Resan på Hospital Costa Del Sol slutar med att jag är tejpad från halva smalbenet upp över knät och upp till halva låret. Haha .. det är inte vanligt bandage jag snackar om då, utan tejpbandage så jag kan endast böja benet 90 grader. Det komiska med detta är att läkaren säger till mig att komma tillbaka om 7-10 dagar och jag ska ha kvar tejpen hela den tiden.
Idag är det söndag och jag åkte alltså till sjukan för tre dagar sen, tror ni jag har tejpbandaget kvar? Aldrig.
Det allra roligaste med detta är dock att när jag dagen efter blir uppringd för att få en ny tid så får jag en tid hos en "dermatologist" WTF tänker jag då haha.. varför ska jag ha tid hos en dermotologist som är specialiserad på hud och så vidare när jag har problem med knät? Haha spanien är bara för kul.
Måste ringa dit imorgon för att klargöra vart jag egentligen ska och hur jag ska göra med knät nu när bandaget lossnat.
Nu vet ni att haltarNanna är tillbaka .. förhoppningsvis är jag uppe på klackarna snart igen.
Converse är inte allt för passande överallt. :)
Peace <3

lördagen den 15 oktober

La canada är ett stort köpcenter utanför marbella och igår hade vi inte riktigt några planer så bestämde oss för att åka ut dit och äta lite mat och kolla runt i butikerna. Slutade x antal timmar senare efter tömda bankkort och en festmåltid på favoritstället terra sana när vi klampade ut ur köpcentret fullastade med tjugo kassar var.  Lär få leva på vatten och bröd ett par veckor framåt, men det var det värt. firade våra kap med en flaska vin och lite svenskt godis innan vi drog vidare ut i natten, mysig dag!

este fin de semana

I veckan som gick hade vi finbesök från eskilstuna, mamma och ylva hade tagit sig ner till marbella för att njuta av solen i några dagar och med sig hade de väsklaster med saker som vi missade att ta med oss i villervallan som blev när vi drog ner.  Jag låg iochförsig hemma som en död fisk under mesta delen av de dagar de var här men det var ändå jättemysigt med lite besök :)
helgen påbörjades med lite firande av en kompis på jobbet som dagen till ära fyllde 20, var kalas på plaza del mar och cheferna & pontus var DJ's, skön stämning på jobbet här i spanien må jag säga. Kvällen avslutades på en superseriös karaokebar där spanjorerna stod i kö för att sjunga den ena spanska kärleksballaden efter den andra som alla lät exakt likadant. härligt att de tycker om att sjunga i alla fall!

Monda

Ojojoj vad det har hänt saker på sista tiden.
Alldeles för mycket för att allt ska kunna nämnas här och vissa saker alldeles för sjuka för att man ska kunna skriva om dem. Jag, Nanna har i alla fall gjort det läskigaste någonsin .. Jag har ridit häst uppe i bergen i Monda och jag kan garantera att jag aldrig mer gör om det!
Jag vet ju för fasiken inte ens hur en häst fungerar, hur man styr grejen (?)
Men det var bara att hoppa upp på hästen som i mitt fall hette Cameron och jaaa börja gå i bergen.
Fick lite tips av min vän Isabelle eftersom jag i princip höll på att svimma av nervositet.
Så jag lydde tipsen och satt rak i ryggen samtidigt som jag hade bandet? som man styr hästen med mellan lillfingrarna.
Detta ledde dock till en översträckt rygg, blåmärken på baken och några fantastiska bilder.
har fått höra lagom mycket om min hållning må jag säga, om det är bra eller dåligt kan ju dock diskuteras.
jag överlevde iaf den 1 och en halvtimmes långa ridturen med lite kramp överallt.
Jag återkommer med mer information och jaa även bilder så även ni som läser detta kan håna mig lite extra och skratta åt mig. Men jag håller med min vän Isabelle Malin Baryard har verkligen någonting att lära ;)
/ PUSS!

solsidan

vi har verkligen hamnat rätt. I sverige är det höst på riktigt men här spenderar vi dagarna innan jobbet stekandes vid havet eller med goda vänner på äventyr. I helgen kommer dessutom ylva och mamma hit på besök så vi har skrivit några feta listor på grejer vi vill ha med från sverige, fina grejer på gång!
igår kom vi fram till att det redan gått fem veckor sedan vi kom hit, det har gått otroligt snabbt! Har bokat biljetter för en sväng hem över jul så innan vi vet ordet av sitter vi på planet mot ett vintersverige, what uuuup!
dagarna bara rullar förbi, enda nackdelen är väl att vi börjar run out of maträtter att laga - vet inte hur många gånger vi ätit köttfärsås och tacopaj sen vi kom hit om man säger så..
Ha det gött!

tivoli

Gårdagen till trots var vi några taggade vikingar som drog till fuengirola för att besöka ett tivoli som ligger i närheten. Trötta men glada så blev det en rätt bra dag ändå! Låter än en gång bilderna kompensera upp eftersom vi varit dåliga på det tidigare :)
.


helgen börjar bra

Påbörjade helgen med lite afterwork på en bar i närheten av jobbet tillsammans med resten av företaget och drog sedan vidare på stan för att införskaffa högtalare till kvällens festligheter. Det bjöds på inflyttningsfest hos oss och några grannar kom till och med och hälsade på. Några galna timmar senare, med allsång och en del överraskningsmoment för de som kom sent drog folket vidare till stamhaket nere på hörnet, en irländsk pub som ingen kan uttala namnet på och som alltså kallas kort och gott för irländska. Låter bilderna tala för sig själva :)
,



RSS 2.0