Bildbomb!!!


wifi <3

Hola guapas!
Just nu sitter vi på ett café som erbjöd otroligt god glass, dock är det ju inte anledningen till att vi sitter här utan självklart sitter vi här för de har wifi. Detta innebär ju att vi kan sitta vid internet mer än 20 minuter!!
Förstår ni hur underbart det är?
Sitta här och bara kolla runt vad som hänt hemma och jaa, i övriga världen utan att någon räknar ner minuterna till att internet stängs av haha.
Som sagt så vet man inte så mycket om vad som händer där ute i den vida världen utan man lever ju mer som i en bubbla här i underbara Marbella. Dagarna, timmarna och minuterna går utan att man egentligen märker av det. Allting är nytt och faktiskt helt underbart...
Solen skiner och temperaturen ligger på ca 30-37 grader varje dag så här behövs inga jeans eller jackor.
Vi jobbar och sliter på vårat otroligt trivsamma jobb och självklart solar vi en hel del, några dopp i det blå blir det naturligtvis också.
Nu har vi bott i våran nya lägenhet som står på våra namn (vuxen poäng) och det är otroligt skönt.
Vi slipper allt som heter spindlar, ödlor och kackerlackorna samtidigt om vi har en tvättmaskin som inte kör en tvätt i över 3 timmar och låter som en .. traktor!
Bilder lovar vi att försöka få upp men som sagt, vi har inte internet som ni där hemma (lyckliga jävlar) haha
så ska försöka så gott det går lovar!
Hasta luego
Buenas!! <3

la gente esta muy loca

vi har antligen ett hem!! 
minuter fran stranden, fem fran jobbet, och ett underbart pizzahak runt ena hornet och gymmet pa det andra. Kan inte bli mycket battre!


keep close the door

Efter en lång dag på jobbet så sitter vi nu här i Azalea beach och förbereder oss för en kväll på bargatan.
Vänner ska Dj:a så musiken ska alltså flöda, lika så alkoholen!
vi bjussar på några fina bilder från ikväll

portvakt

en av manga harliga typer vi sprungit pa so far. alltid lika harligt att motas face to face!

moves like jagger


vi har det bra fint

En vanlig onsdagsmorgon på vår bakgård.
Började med ett morgondopp och tog sen den supersega bussen till marbella för lite lägenhetsvisning sådär 200 meter från havet,riktigt fiiiint! Vi bor förjävla fint men det kommer bli riktigt skönt att komma in till stan och slippa lita på bussen varje gång man ska någonstans.. Vi behöver typ aldrig träna eftersom att vardagsmotionen består av att springa till bussen varje morgon och sedan gå några timmar på stan och längs strandpromenaden.
Nu ska det betas av några timmar på jobbet innan vi ser vad kvällen har att bjuda på, har vänt på dygnet helt och hållet precis som man ska och vi lever numera efter den spanska dygnsrytmen, give or take några timmar.
På fredag vankas överraskningskickoff med jobbet, vore inte så överraskande med några öl eller två för alkoholen är sjukt billig här! När man till exempel beställer en rebull vodka på krogen består den till största delen av sprit, eftersom att det är billigare än energidryck!
Nu ska vi iväg och kränga PPMförvaltning i några timmar, hoppas ni har det gött i Eskilstuna, pussss!

RSS 2.0