efter regn kommer solsken

Jaaa som vi alla vet så är det idag den 29 november 2011, och man förvantar ju sig snö, julgranar och till och med pepparkakor snart. Men har i Marbella är det ju inte precis samma sak mina vänner.
Solen skiner och man strosar runt i både shorts och linne.
Vi har legat på stranden och jobbat på brännan i några dagar nu och jag må ju säga att det är helt fantastiskt!
Vi har inte gjort några speciella äventyr nu på ett tag, utan den senaste utflykten var som sagt till Malaga.
Som Anna tidigare har berättat så skulle vi hitta en dräkt till mig för BJJ träningarna men tyvärr har vi inte fått några som helst resultat.
Utan min kära mor fick skicka hit min dräkt från sverige och eftersom jag har ont om tid var den även tvungen att skickas med express så det blev några hundra lappar .. helt klart värt det!
Nu ska vi pallra oss iväg till jobbet och jag har som vanligt ingen röst.
Rooibos te och honung är vad som gäller, annars blir det inget klirr i kassan.
Puss / N

Kommer och går

Som vi alla har lärt oss så kommer och går det folk på detta jobb hela tiden.
Det är sjävklart fantastisk roligt när nya prickar dyker upp, men inte lika roligt när andra drar.
Denna vecka är det veteranerna Sarah och Ericas tur.
Så igår var gänget samlat för ett litet avskedskalas. Det bjöds som vanligt på både sång och dans och grabbarna hade gjort en helt egen låt till vårat kära monetar.
Bild på gänget!
Puss / N

malaga

Planen gick som vanligt här i marbella inte som vi tänkt. Istället för att spendera dagen med apor tog vi bussen till malaga och hängde på primark, så nu är shoppingen fram till jul avklarad! ;) Poängen med utflykten var egentligen at Nanna skulle hitta en gi till sin judo/brasseträning men det gick sådär.. Gick precis som förra gången vi var i Malaga mer än ganska vilse i labyrinterna och hamnade på ett stort torg fullsmockat med människor. Det visade sig att de var där för att se när julbelysningen tändes, och visst var det värt det! Fick nästan till lite julstämning där ett tag, i alla fall tills vi vaknade imorse och möttes av klarblå himmel och nära tjugo grader. Äsch, man kan ju inte ha allt! ;)

löningsheeeelg!

lönen har äntligen kommit in på kontot, både sjukt välbehövd och efterlängtad! Detta firades med världens godaste kycklingwraps på terra sana, en runda på la canada och inhandling av ett element! Man skulle ju kunna tro att Spanien borde bjuda på värme och sol, men på sista tiden är det mest sol och mindre av den andra varan. På nätterna brukar det nämligen se ut såhär ungefär...
hur som helst! imorgon ska det tydligen bjudas på 18 grader och sol, så vi tänkte se till att vår tripp till Gibraltar som allt för många gånger skjutits upp äntligen blir av! Ska till busstation innan nio för att sätta oss på bussen, får se hur det går att komma upp i tid, senast vi gick upp innan tio var... månader sedan! Behöver med andra ord ladda batterierna, så signar ut från en ovanligt lugn fredagskväll och hoppas på en kanondag imorgon! Hoppas att elementet gör sitt, vi har redan döpt raringen till elsa.
Puss!
// A

complete

Äntligen internet hemma i lägenheten! Förstår inte riktigt hur vi har klarat oss i tre månader utan det, men nu är det i alla fall efter många om och men fixat. Får väl se om det är något att ångra eller inte om ett par veckor... sitter redan nu i olika hörn av rummet där det är bäst täcknig med musik i bakgrunden. äsch, har ändå pratat sönder varandra under de här tre månaderna haha
more updates lateeer!
/ A

Hostkvall


Hosten kommer aven hit!

Sondag ..
det ar morkt ute och regnet har slagit mot rutorna hela dagen.
Hosten har natt Marbella men det ar absolut ingenting negativt.
tillsammans med nagra vanner promenerade vi vid havet och jag kan inte beskriva hur vacker det var ..
Ni ska fa en bild pa en typiskt hostkvall i Marbella sa snabbt vi far in bilderna pa datorn.
Vi bor verkligen i ett vacker paradis.
Idag kanns dock allting lite deppigt aven har i Marbella, man ar trott, sliten och det ar en mork sondag.
Imorgon vantar en ny arbetsvecka och bade jag och Anna vet att vi maste prestera!
Vi bada gillar varat jobb, men ibland blir det jobbigt eftersom man satter sa hoga krav pa sig sjalv. Man lagger sin egen ribba och nar man inte nar malet sa blir man sjalvfallet besviken.
Men det galler bara att ha is i magen och fortsatta kampa.
Alla dagar kan inte vara bra dagar, inte ens pa den spanska solkusten!
Hoppas alla mar bra dar i sverige och kom ihag om 1 manad och 2 dagar kommer vi hem .. i hela tio dagar.

Buenos! <3 / N


Tiden bara rinner iväg

Hejsan hoppsan!
Vet att vi inte uppdaterat på ett bra tag, men dagarna här i spanien flyger bokstavligen förbi.
Det finns inte sju veckodagar i detta land, utan det känns mer som 3, måndag, onsdag och fredag!
Vad har vi gjort?
Bra fråga .. vi jobbar och sliter varje vardag. Båda försöker bli så bra säljare som möjligt och skrapa ihop så mycket provision som möjligt. Vem vill inte vara bäst liksom?
På helgerna är det olika äventyr som gäller, allt ifrån parader i Malaga till heldagar vid medelhavet!
Livet rullar som sagt på och vi trivs fortfarande!
Med jämna mellanrum får man mail och sms från föräldrarna där hemma, de vill höra att vi lever vilket är fullt förståerligt men som sagt så är varken jag eller Anna så bra på att höra av oss.
Vi har ju trots allt vårat liv här ;)
Fick dock ett otroligt charmigt mess från mor min här om dagen, där hon försökte få hem mig genom att locka med fina vinterskor och kläder som ligger där hemma i Eskilstuna!
Haha, känns som att vi har det lagom bra här på solkusten. Inga isvindar eller dunjackor här inte så vi stannar nog ett tag till.
Bilder kommer när vi har möjligheten att ladda upp dem helt enkelt!
Hoppas ni fortsätter att vara trogna läsare trots våran ur usla uppdatering!

Buenos ! / Nanna

höstmys

Sitter på en uteservering och myser i ösregnet  med lite snacks och fotboll i bakgrunden. Om inte annat så lär vi ha koll på spaniens olika fotbollslag efter att ha bott här ett halvår, bor nämligen med världens fotbollsfantast här nere! Dagen spenderades med att fixa internet på la Canada innan jobbet, så nu kanske vi äntligen kan återupprätta vår kontakt med omvärlden! Hörde förresten att kronprinsessan är gravid – är det något nytt?

Imorgon står det en himla springande på stan på schemat, tänkte upp med tuppen för att besöka alla språkskolor i marbella för att hitta någon som inte tar alla pengar man har på sig men som ändå har hyfsade kurser på rätt nivå, får väl se hur det går! Sen blir det en runda i gamla stan med lite tapas, låter faktiskt inte som en heltokig dag om ni frågar mig :) nu till helgen får vi till och med finbesök, emma kommer ner och hänger på solkusten en vecka!

/A


RSS 2.0