Que pasa, amigos!

Tänkte meddela att vi anlänt safe and sound till marbella! För några veckor sedan visserligen, but still. Har hänt lite här nere på solkusten sen vi sist skrev fast dagarna bara rullar på :)
Jag, Anna,  har börjat plugga spanska på förmiddagarna och har nästan ingen fritid utan sitter med näsan över böckerna när vi inte är ute på gatorna och letar efter en ny lägenhet och jag försöker stila (går sådär än så länge, men jag har hopp!). Det är förresten det andra som är på g här nere.. Lägenheten vi bor i nu har vi varit helnöjda med, perfekt läge, okej pris på hyran och sjyst utsikt (vad grannarna tyckt om oss lämnar vi dock utanför haha). Det var i alla fall så det såg ut fram till början av december då vi helt plötsligt lade märke till att väggen i Joels sovrum var helt grön av fukt som trängt igenom betongen från utsidan. Happ, pratade med mäklaren samma vecka men eftersom att det är manana manana som gäller i det här landet skulle de fixa det under julen då vi var hemma. Ändå smidig lösning tyckte vi så alla tre packade väskorna och for glada och nöjda hem till vinterlandet. Döm vår 'förvåning' när vi kommer hem i början av januari och nada har hänt. Efter några turer hit och dit kom de tillslut ur vagnen nu i förra  veckan, och några vändor senare var det några spanska hantverkare här och.. ja, målade över det hela. Fixat! - Eller?
Tar det säkra före det osäkra och har bestämt oss för att flytta så fort det bara går, har i vändorna mellan skola och jobb (och lite mittimellan) träffat i princip varenda mäklare här i marbella under veckan som gått och har tittat på flera lägenheter. Håller tummarna stenhårt för imorgon och fredag, ska på en visning som mycket väl kan visa sig GRYM imorgon.
För de som lyckats läsa sig igenom den här lilla romanen har vi för övrigt en liten överraskning.. Marbella will not see the last of us in march!

saknar dock er där hemma, men ni vet ju vart vi finns! ;)

RSS 2.0